Nogle arbejdsdage kan være rigtig lange. Det kan være humøret er lidt skævt. Måske er kunderne rigtig svinske og hårdere i tonen end hvad de plejer. Der kan også bare være en generelt stresset periode i gang som rammer en større del af personalet. Som vi ved så spreder dårlig stemning sig. Så snart en medarbejder begynder at gabe, så er det en nedtælling før at flere går hen og også gøre det. Det betyder at jo længere inde i arbejdsdagen man kommer, vil arbejdsniveauet og resultater falde.  

Genoplad batterierne 

En af de bedste måder du kan skyde lidt energi i dine medarbejdere på, vil være gennem deres mave. Det kan være de helt klassiske ting som frugtskål, men det kan også være noget mere spændende. Vælger du for eksempel en lækker frokostordning fra et godt sted, så vil du få mere ud af det. Når man ser de ting på en frokostordning som www.ryde-gastronomi.dk tilbyder, så ved man allerede hvad det vil give. For det første ser menuerne lækre ud. Dine medarbejdere vil se mere frem til frokosten og det giver allerede der en bedre stemning. Der er glæde og positivitet i at se frem til noget, og det skaber et godt samtaleemne op til da. Men når maden er god, så vil den også skabe et centrum for hygge. Folk vil slappe mere af mens de nyder frokosten og snakker. De går hen og bruger mindre energi, mens den mad de indtager, giver dem energi til at gennemføre restenen af arbejdsdagen. Det gode ved at have en frokostordning er også den mulige kontrol du får over medarbejdernes frokost. Dette kan lyde som en dårlig ting, men det er det som sådan ikke. Fordi frokosten vil være lavet af folk der har forstand på mad, så ved de hvad der lander let og hvad der lander tungt. Tunge måltider kan godt gå hen og gøre folk døsige og trætte, hvilket vil have den modsatte effekt af hvad du ønsker, så heri ligger den slags kontrol som en fordel. 

Giv og få igen 

Noget af det der virkelig kan øge arbejdsglæden og lysten er at medarbejderne ikke føler sig ligegyldige. Føler de sig ikke værdssat går arbejdsdagene hen og bliver for meget lønfokuseret. Er de timelønnede, så vil de få det samme ud af at gå all-in som hvis de sidder og hænger, for hvorfor skulle de gøre andet? Med en frokostordning har du svaret på hvorfor de skulle gøre andet. Du har vist dem at du er interesseret i at der skal være en god, rar og behagelig stemning på jobbet. Maden symboliserer både det sammenhold og fællesskab som virksomheden skal udvise. Ved at du giver lidt interesse til dine medarbejdere så vil du også få medarbejdere med en øget interesse for at yde. 

På den måde kommer der meget mere tilbage ved at gøre brug af en frokostordning; Glæde, arbejdslyst og en hyggelig stemning med mere.