I en tid hvor det er vigtigt at definere- og afgrænse os selv, kommer stjernetegn ind i billedet. Det er langt fra alle, der tror på horoskoper, men alligevel er der måske noget ganske specielt over ens respektive tegn. Om ikke andet er det ofte æstetisk smukt, når for eksempel en stjernetegn plakat dekorerer væggen i stuen. Den symboliserer i al fald de tilknyttede personligheder, nøjagtigt som forventet, når hjemmet er et af de områder, som skal kunne vise, hvem vi er. 

Indretning med karisma 

Uanset om plakaterne skal egne sig til dekorering i gangen, stuen eller børneværelset, findes mange vidunderlige varianter, der stensikkert vil kunne passe ind. Nogle versioner er en afbildning af de funklende stjerner, andre af latinske og græske symboler eller portrætter af dyreriget.  

Præference afhænger af hvilket udtryk, der skal gives. Derudover siger de valgte designs meget om dig og din stil – nøjagtigt som tegnene siges at kunne. Således lader valget også sætte sit præg af karisma på hjemmets vægge. Funklende stjerner passer typisk ind hos de elegante-, latinske symboler hos de klassiske- og dyrene hos de natur- og formbevidste.  

Stjernerne afslører dine kvaliteter 

Selvfølgelig er der nogen, der siger, at universets indretning ikke er lig med noget som helst i forbindelse med vores væremåde. For dem er det noget vrøvl. Men at en del af skæbnen står skrevet i stjernerne, tror astrologien faktisk på. Det vil sige, at stjernerne helt grundlæggende kan sige noget om vores personlighed, styrker såvel som svagheder. Uanset hvad, er det alligevel lidt sjovt at kigge på, hvilket af de 12 tegn man er født under. Kan du for eksempel nikke genkendende til følgende?: 

 • Vandmanden, 20. januar til 18. februar, er målbevidst, humanitær, sympatisk, praktisk og generøs 
 • Fiskene, 19. februar til 20. marts er sensitiv, opfindsom, medfølende, social og storhjertet 
 • Vædderen, 21. marts til 19. april er udadvendt, modig, energisk, stærk og dynamisk 
 • Tyren, 20. april til 21. maj er følsom, ansvarsbevidst, loyal, omhyggelig og stædig  
 • Tvillingerne, 22. maj til 21. juni er intelligent, nysgerrig, udforskende, glad og underholdende  
 • Krebsen, 22. juni til 22. juli er intuitiv, bevidst, forstående, familiemenneske og kærlig 
 • Løven, 23. juli til 22. august er venlig, underholdende, kreativ, viljestærk og stolt 
 • Jomfruen, 23. august til 22. september er struktureret, hårdtarbejdende, smagfuld, reserveret og intelligent 
 • Vægten, 23. september til 22. oktober er verdensborger, social, elskværdig, elegant og dedikeret 
 • Skorpionen, 23. oktober til 22. november er lidenskabelig, aktiv, sensuel, følelsesladet og ambitiøs   
 • Skytten, 23. november til 21. december er ærlig, filosofisk, humørfuld, frisindet og venlig 
 • Stenbukken, 22. december til 19. januar er direkte, selvdisciplineret, flittig konkurrerende og tålmodig  

Det er klart, at man oftest er meget mere, end hvad månedens horoskop umiddelbart siger. Alligevel kan definitionerne ofte hjælpe på lidt vej til at forstå ens person og handlen. Om ikke andet kan det føre til interessante samtaler og diskussioner, når ideerne luftes. Skal der derfor sættes et ganske særligt præg på væggene derhjemme, kan en stjernetegnsplakat med garanti gøre et godt stykke arbejde.