Når man skal begynde at fiske, så kan det virke som at finde rundt i en jungle med alt det udstyr, som man kan få. Hvis man bare ønsker at fiske, så kræver det ikke andet end en fiskestang og nogle blink. Hvis man altså ønsker at fiske med blink.

Kend de gode mærker såsom Daiwa

Hvis man går lidt mere op i at fiske, så kan det være en god ide at lære nogle af de kendte mærker at kende. De kendte mærker er ofte gode, og deres ting holder i lang tid. Et kendt mærke er Daiwa. Daiwa laver en masse forskelligt fiskeudstyr. Fx laver de fiskehjul, blink og tilbehør såsom tang eller en magnet til net.

daiwa

Det skal du bruge for at komme til at fiske

Hvis man vil starte med at fiske, og man samtidig gerne vil have noget udstyr fra et godt mærke, så skal man vælge Daiwa. Når man skal starte med at fiske, så skal man investere i en fiskestang, et hjul, nogle blink eller powerbait, hvis man ønsker at fiske med bombarda. Powerbait er noget, som man sætter på krogen ligesom madding. Det lugter og smager godt for fiskene. En anden ting, der er god at have, det er en tang, som man kan tage krogene ud med. Der har Daiwa en, som man kan bruge til det formål.

Catch and Release

Mange elsker at fiske. Nogle gør det for at komme ud i naturen, og andre fordi de godt kan lide at fiske. Når man fisker, så kan man vælge at beholde det, som man fanger. Det er der mange, der gør, men der er lige så mange, der går ind for Catch and Release. Det vil sige, at man genudsætter det, som man fanger. Ved at gøre det, så er man med til at holde fiskestanden vedlige i Danmark. Der er intet galt i at beholde det, som man fanger, men hvis man fanger mere end, hvad man kan spise, så er det en god ide at genudsætte det igen. Det er også en god ide at genudsætte de små fisk, som man fanger. Så kan de vokse sig store og formere sig, og så er der nogle andre, der kan fange den, når den er blevet større.

 

Put and Take eller ved havet?

Når man skal fiske, så skal man også finde ud af, om man ønsker at fiske i en Put and Take sø, eller om man vil fiske ved havet. Hvis man fisker ved en Put and Take, så er det en god ide at bruger powerbait på et bombarda lod. Det er en god og afstressende måde at fiske på, da man kaster det ud, og så lader det ligge i vandet og trækker stille og roligt ind. Men man kan godt fiske med blink i Put and Take. Man kan gøre, som man har lyst til, men Powerbait er mest til Put and Take søer. Det ser man ikke så meget ude ved havet.