Har du altid undret dig over, hvem der egentlig sidder bag skærmen hos os? På denne side vil du kunne læse en masse informationer om holdet bag Fritidens Glæder. På den måde håber vi, at vi kommer til at have en bedre dialog med vores læsere – vi håber hvert fald, at I lærer os bedre at kende.

Ambitionen med Fritidens Glæder er at lave en platform, hvor læsere kan bidrage til sitet. Så de artikler som du vil komme til at læse her på siden er ikke blot vores egne redaktører, som skriver men også “normale” mennesker. Så hvis du nogensinde skulle få lyst til at bidrage med noget på sitet, så er du mere end velkommen til at kontakte os, hvilket du blandt andet kan gøre nederst på siden.

Caroline Espersen

Stifter af Fritidens Glæder

Caroline har altid haft store ambitioner, og det er netop af denne grund at hun har stiftet Fritidens Glæder.

Sigmund Aaman Kjeldsen

Redaktør hos Fritidens Glæder

Sigmund har efterhånden været hos Fritidens Glæder et par år. Sigmund er sitets redaktør og skriver derfor størstedelen af de artikler, du kan læse hos os.

Er du vores nye talent?

Vi er altid på udkig efter nye talenter, som kan bidrage med mere viden og kærlighed til Fritidens Glæder. Hvis du mener, at du kan løfte opgaven, så kontakt os endelig!


Nedenfor finder du en kontaktformular. Via den har du altid mulighed for at kontakte os. Om end det er vedrørende et samarbejde, ris og ros eller et ønske om at være redaktør hos Fritidens Glæder for en dag, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi bestræber efter at svare på alle henvendelser inden for 24 timer.